Det er med sorg at melde at Flemming ‘Fifa’ Jensen er gået bort tirsdag morgen d. 23 februar, 76 år gammel. Fifa blev ramt af kræft i bughulen for omkring et år siden og selvom han var optimistisk omkring sygdommen, gik han bort i tirsdags.

Jeg kender Fifa fra da han begyndte at komme i klubben, efter endt dommergerning igennem flere år. Han var medlem i Heimdal, vores naboklub, men kendte også til ØB dengang og valgte at træde ind klublokalet til vores daværende klub sekretær Jørgen Schou Jensen. Det var Schou som gav Fifa sit øgenavn, på grund af hans dommergerning, ligesom han gjorde med mange andre. FIFA står for noget helt andet end dommer, men det var Schou ligeglad med og derefter hed Flemming altid Fifa.

Fifa var glad for at spille billard og han fandt hurtig nogle medspillere som han spillede med igennem resten af hans liv. Fifa elskede at vinde en øl fra de andre, ligeså meget som han hadede at tabe øl til de andre. Man kunne være sikker på at når han tabte anden gang, så sagde han ‘tak for i aften’ og gik. Men jeg tror nu at han vandt de fleste gange. Måske fordi han tog de billige sikre point, fremfor de mere komplicerede point. F eks. har han skudt kuglen i hul så mange gange, til 2 point, at vi i dag kalder det en ‘Fifa’.

Fifa var en social og omgængelig glad dreng, som elskede at mødes med sauna kammeraterne for at snakke om livets gang. Han var også glad for at synge og gik til sang jævnligt. Når han var ‘godt kørende’ i billard kunne han bryde ud i sang med ‘Min egen ven her har du mig tilbage…’.

Fifa havde kolonihave ude i Herlev og nød sommeren derude. Her mødte han Kirsten. De blev kærester med stort ‘K’, slog pjalterne sammen med og nød hinandens nærvær. Kirsten kunne også lide at synge og er i øvrigt et lige så socialt anlagt menneske, som Fifa var. Kirsten sad ved Fifa’s side da han sov ind.

Fifa ønskede sig ikke ‘Statsmandsbegravelse’ med bårebuket mm., så det respekterer vi i Oldboys foreningen.

Æret være hans minde

På Østerbro Old Boys vegne

Kim