+45 3526 1520 osterbro@osterbro-if.dk
Så kan vi endelig komme på fodboldbanen igen.

Så er der endelig positive nyheder på corona-fronten. Forsamlings-loftet hæves til 25 personer i forbindelse med udendørs idræt fra på mandag den 1. marts. Lad os håbe, at det ikke kun bliver en stakket frist. Vi følger som sædvanligt myndighedernes anbefalinger; og venter spændt på de konkretiserede retningslinjer fra DBU, Københavns Kommune og Sundhedsstyrelsen.

Du finder seneste nyt herunder:


Freddy er straks gået i gang med at se på træningsplanen, som må revideres, idet de hold, der ifølge planen havde indendørs træning, må flytte udenfor. Det vil få den konsekvens, at andre hold kan få reduceret træningstid eller mindre plads under den enkelte træning. Han er usikker på, i hvilket omfang Vinterbold kommer i gang. Muligvis vil weekendtider kunne sættes i spil som træningstid. Kom gerne med indspark til prioriterede ønsker. Det gør det nemmere for Freddy at planlægge.

Vi har lavet en øvelsesbank på nettet med en masse træningsvideoer, både covid venlige og andet godt. I finder inspirationen her, som også kan tilgås fra jeres mobiltelefoner:


Vi ses på banerne i Ryparken og Fælledparken.

Med venlig hilsen
Jørgen & Freddy
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
YouTube
Instagram
Hjem
Nyheder
Klubhold
Medlemskab
OldBoys
Info