+45 3526 1520 osterbro@osterbro-if.dk

Kære fodboldspiller,

Trods corona-situationen lykkedes det at få fodboldskolen i luften i uge 27-2020, og 200 børn og unge gik på banen i fælledparken til en aktiv uge i deres sommerferie. Det tror vi også på vil ske i år – og vi er i fuld gang med at sikre, at alle deltagere kan få en god sommeruge med masser af fodbold og gode kammerater i fælledparken i uge 27 i år.

I kan roligt købe billetten nu, da en COVID-19-aflysning giver jer pengene retur. Det giver noget at se frem til i en kold tid, hvor fodboldene har ligget stille i bolddepoterne i fælledklubhuset, og alle savner at have en bold ved fødderne sammen med vennerne. Med den nye genåbning under med læmpelige forhold, begynder vi så småt at tro på det lader sig gøre til sommer – så skynd jer at tilmeld jer derinde, for der er begrænset med plads.

Med venlig hilsen

Østerbro IF

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
YouTube
Instagram
Hjem
Nyheder
Klubhold
Medlemskab
OldBoys
Info