+45 3526 1520 osterbro@osterbro-if.dk

Endelig er det muligt at træne udendørs igen fra på mandag den 1.marts.

I har allerede fået besked af Freddy, Jørgen eller Jannie, men der er lige noget opfølgning fra bestyrelsens side.

Toiletter

Toilettet i stue-etagen i Fælledklubhuset vil være åbent og det er i orden at hente materialer i depoterne (med mundbind på) men resten af klubben er stadig lukket ned. Husk at låse indgangsdøren (med vrider, når I går ind og med nøgle, når I forlader huset) – hvis I går ind for at benytte toilettet.

Forholdsregler

Vi sørger for, at der er sprit nok i depotrummene. Som det nye, er det lige meget om materialerne bliver vasket i koldt eller varmt vand, bare de bliver vasket? 

Vi har bestilt mundbind til jer alle, som snart er på trapperne, vi giver besked, når de er der.

Smitteopsporing

Hvis I har børn, unge/voksne, der bliver smittet, skal Charlotte have besked, på mail osterbro@osterbro-if.dk el. telefonnr. 35261520 så vi kan indberette til smitteopsporingen. Hvis klubben er lukket, skal I selv ringe til smitteopsporingen på tlf. 32320511, efterfølgende skal I så kontakte klubben.

Som der står i papirerne fra DBU, skal hver gruppe spillere hegnes ind, enten med toppe, bånd el. lignende. Det gælder også delingen på kunstgræsbanen. 

Spillerregistrering

Vedrørende spillerregistrering, så skal hver træner til hvert træningspas eller kamp skrive alle spillers navne ned, samt hvilke hold de har spillet på, hvis de er delt i flere hold.  Når først turneringen går i gang, vil navnene til kampe fremgå af holdkortet.

Hvis der opstår uafklarede spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte klubben, så vi kan undersøge det.

 

Håber det kommer til at spille ude på banerne.

På vegne af bestyrelsen, Torben og Jannie.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
YouTube
Instagram
Hjem
Nyheder
Klubhold
Medlemskab
OldBoys
Info