En føring på 2-0 til hjemmeholdet fra B93 ved pausen var umulig for vores U13 drenge at vende.

Indsatsen tales igennem på sidelinjen under halvlegs pausen.

Efter en halvskidt første halvleg, kom vores drenge ellers ud med masser af gåpåmod og spilleglæde. Særligt i det opbyggende spil virkede de ekstra motiveret og spillede i perioder bedre end B93. Det resulterede efter et flot opspil over flere stationer i et udlignende mål, sat ind af Thomas Westwood. Herefter kom der fem minutter hvor det virkede som om kampen ville tippe til vores fordel. Bolden dansede på stregen og efter endnu et flot opspil, strejfede bolden ydersiden af B93’s stolpe. Med fire minutter tilbage af kampen, slog B93 kontra og bragte sig foran med 3-1. Herefter var det slut. I dommerens overtid bragte B93 sig på slutresultatet – 4-1.

Dagens ØIF spiller blev målmand Benjamin Kaas. Særligt i første halvleg havde han flere flotte redninger.