Kære medlem af Oldboys foreningen,

Det er med sorg at melde at Stig Bender Pedersen er gået bort fredag morgen d. 5 marts, 52 år gammel. Stig blev ramt af kræft flere steder i kroppen og har kæmpet med sygdommen gennem et par år.

Stig er en af Justes tidligere arbejdskollegaer, som blev medlem af vores forening fordi han blev inviteret med til vores Bankospil. 

Da Juste omvendt var med til de bankospil som Stig arrangerede og tilmed meldte sig ind i hans forening ‘Strynø klubben’, så mente Stig at han også skulle være medlem i Justes forening og dermed fik vi vores første ‘Light-medlem’, altså et medlem på dispensation, uden stemmeret på GF.

Stig var således en ivrig bankospiller og mødte altid tidligt ind til vores bankoaften første mandag i November, med mor Anne i hånden, for at få en god plads og deltage i det amerikanske lotteri, med stor gevinst rate til følge.