Det var en råkold regnfuld lørdag morgen da U12 ØIF 1 skulle møde den traditionsrige klub FREM. Drengene mødte op med en vis nervøsitet selvom sidste weekends 9-3 sejr over Farum havde givet selvtillid.

I ugen op til kampen havde drengene arbejdet med presspil, at vende spillet og udfordre modstanderen direkte og med skud udefra. Det virkede som om de havde hørt efter og 3 minutter inde i kampen inde i kampen førte ØIF 2-0 med flotte mål af Oliver og charlie efter hårdt pres der tog FREM på sengen.

Det flotte spil fortsatte og FREM spillerne havde det svært mod et taktisk og teknisk velfinderet Østerbro mandskab. Målet til 3-0 faldt efter flot samspil på kanten og med en sukkerbold fra Oliver der vendte spillet, fandt han Sebastian der med et velplaceret spark i højre side via stolpen ind. Kongekasse.

FREM kom frem til et par chancer efter hård infight, men Østerbro stod godt i forsvaret og fik clearet – også med et par gode aktioner af Yago i målet.

4-0 blev det, efter endnu et flot opspil via Elliott og Julius der fandt Sebastian fri på midten, der efter en fiks dribling bankede den i kassen.

FREM fik et mål til 4-1 efter pres og en misset clearing i Østerbro forsvaret, men det virkede som der var fuld kontrol hos værterne der ikke lod sig stresse.

Østerbro forstod at spille bredt og vende spillet u angrebet hvilket fik Severin fri og efter et par gode aktioner afgjorde han kampen til 5 og 6-1. I sær målet til 5-1 med en følt bold op i krogen var flot.

FREM fik i kampens sidste minutter lidt trøst med et fint mål efter forsvarskiks og dermed endte kampen 6-2 til Østerbro U12. Velspillet og med god coaching af træner Keld. Afslutningsvis skal nævnes en flot præstation af kampens dommer og en generelt fair spillet kamp af begge hold.