+45 3526 1520 osterbro@osterbro-if.dk
Årgang 2010 (u11) – drengene er kommet godt igang efter corona-pausen. Allerede 7. marts blev det til en tæt kamp (4-5) mod Nørrebro United og 12. marts spillede 1. holdet første kamp mod vores træningsvenner fra FC Nordhavn. Kampene plejer at være tætte mellem disse 2 hold, men da de fleste af vores drenge havde holdt formen ved lige med løb, leg og selvtræning under pausen, trak de fra og vandt stort. 
Ugen efter løb drengene dog ind i en øretæve på 1-10 mod Vestia. ØIF kom ikke rigtigt ind i nærkampene og tabte til et bedre spillende og fysisk stærkere hold. 2 dage efter blev der dog rettet op på spilleglæden, og det blev til et par tætte kampe mod FC Nordhavn (2-1) og Aakanden (2-2) i løbet af søndagen.
Weekenden op til påske stod på masser af bold: træning fredag aften og 2 kampe hen over de næste par dage. Første kamp lørdag den 27/3 mødte drengene et hold på lidt lavere niveau og kvitterede med en storsejr. Dagen efter var der Vinterbold kamp mod BK Fix, og trods holdets bedste kamp til dato, kunne spillet ikke omsættes til nok mål. BK Fix trak en 1-3 sejr. Drengene har arbejdet en del med afleveringer, løb i det frie rum og førstetouch, og det sås tydeligt i spillet. Nu er det op til trænerne at få lagt mere afslutningstræning ind.
Langfredag fik vi besøg af Tårnby Boldklub, og med godt opspil og villighed til tilbageløb fra midtbane og kanterne fik drengene en fortjent 2-1 sejr i hus. Til dagens kamp havde vi lånt 2 spillere fra vores venner – Silas fra FC Nordhavn takkede for tilliden med en scoring. Anden scoring blev sat ind af Alexander Schramm. Midt i 2. halvleg reddede Jacob Lemvigh et straffe, der ellers var lagt godt ned i højre side. ‘
Generelt var drengene rigtig gode på bolden og var modige til at udfordre 1v1. Førsteberøringer og afleveringerne sad for det meste, hvor de skulle. Vi skal arbejde videre med afslutningerne og de gode løsninger foran modstanderens mål. 
Dagens hold mod Tårnby Boldklub:
Herman B. Skyum, højre kant
Jacob Lemvigh, centralt forsvar og målmand
Malte R. Lassalle, målmand og centralt forsvar
Mohammad Ali, midt 
Sebastian Beck, midt og venstre kant
Yosef Al-daghistani, højre kant, midt og angreb
Alexander E. Schramm, angreb
Josef (FC Nordhavn), venstre kant og angreb
Silas (FC Nordhavn), angreb og midt
Efter påske kommer årgangens 2. hold endelig i kamp, og er meldt til i DBUs niveau 4. Det bliver første 8-mandskampe for en del af drengene, men som vi har set med 1. holdet, begynder den større bane at give mening, når spilforståelsen bliver større. Vores førsteprioritet i årgangen er stadig teknik, og det at have det sjovt med det vi laver.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
YouTube
Instagram
Hjem
Nyheder
Klubhold
Medlemskab
Info