Der var forårsfornemmelser i luften i ØIFs U12 sæsondebut mod Hellas.  Efter en del træningskampe i tvivlsomt fodboldvejr skulle benene prøves for de motiverede unge helte.

Kampen blev skudt igang med et hårdt Hellas pres hvor det virkede som hjemmeholdet stadig havde søvn i øjnene. Kun takket være et par klasseredninger af Jago i målet og forsvarsfight blev buret holdt rent.

Efter det første chok tog Østerbro mere og mere over med godt kombinationsspil der resulterede i flere gode chancer. Med med flot pasningsspil via Sebastian til Severin og videre til Julius der lagde den flot indover til en fri Oliver der headede den i kasssen. 1-0.

Desværre kom Hellas hurtigt igen med et skud der blev rettet af i forsvaret 1-1.

Østerbro havde dog kontrol over kampen og spillede sig frem til flere gode chancer der burde have resulteret i mål – herunder to stolpeskud og flotte driblinger af Zander hvor kun det yderste af fingerspidserne reddede Hellas.

Lidt uheldigt blev det et selvmål fra Hellas der afgjorde kampen til 2-1 tidligt i 2. halvleg. Der blev kæmpet rigtig flot i forsvaret fra Frederik og Vitus og vores målmand virkede som han kunne flyve med en feberredning 2 minutter før tid. Kampen blev dog fortjent vundet trods yderligere føring ikke kom  med chancer af Charlie, Max, Sebastian og Severin – men trods det en rigtig god start på ligaen.

Spillere:  Jago på Mål  |  Frederik  |  Vitus  |  Severin  |  Sebastian  |  Oliver  |  Zander  |  Max  |  Charlie  |  Julius

Træner:  Keld (Solskjær)

Årgang 2006 (u15) – drengene er kommet godt fra start med to sejre ud af to mulige.

I weekendens kamp tog de hjemme imod Vestia, som de besejrede med 5-0. Kampene plejer at være tætte mellem disse 2 hold, men vores drenge har været igennem en rivende udvikling hvilket kom til udtryk på banen, hvor de vandt stort. I holdets forrige kamp vandt de 1-4 ude over Brønshøj. Den 01.05 kl. 10.00 møder de Hekla hjemme på kunsten i Ryparken.