Østerbro 3 Fremad Amager 0

 Der var dømt bundopgør da vores drenge på hjemmebane tog imod Fremad Amager. At begge de to hold skulle ligge side om side i tabellen var dog ikke til at se. Østerbro var simpelthen for dygtige i alle spillets faser. Vores forsvar Spillede en pragtkamp, hvor tacklingerne sang om ørene på modstanderne. Aldrig har Benjamin haft så lidt at lave i målet . Der blev spillet trekanter i opspillet og vi forsøgte os også med dybdeløb. Her skal vi dog lære at være onside og ikke offside hele tiden. Mohamad og Rodrigo scorede målene i første halvleg og især Mohamad kæmpede, driblede og spillede så var en lyst.

 I anden halvleg blev det en lang stillingskrig. Men mod slutningen af kampen fik Nikolaj igen lavet et rigtigt striker mål. Efter kampen var forløsningen stor og sejrssangen kunne høres over hele Fælledparken .

 Kampens spiller blev holdets kaptajn Karl Rumle der vel ikke satte en fod eller tackling forkert i hele kampen. Træner Recep Berk udtaler, “det var en sand fornøjelse.”

 Nu skylder træner Ahmad El-Achi sodavand ☺️☺️☺️

 Skrevet af Martin Empacher