Årgang 2010 havde i dag kamp mod Fremad Amager for første gang på selve stadion i Sundby Idrætspark. Det er jo traditionsrige rammer, hvor der er blevet spillet Superliga, opvisningskamp mod Ajax Amsterdam, og hvor Søren Lerby, Frank Arnsesen og Ivan Nielsen har slået deres folder.

Så var der kampen, som var lige hele vejen, men hvor ØIF kom foran 1-0 på et magnificent langskud ved Herman og dernæst 2-0 ved Marcus via en omstilling, der måske burde have været dømt off-side. I kampens meget hektiske slutfase fik Amager udbytte af et meget flot pres, så kampen sluttede 2-1. Undervejs havde ØIF et skud på overliggeren, en 1v1 mod målmanden og fik et mål underkendt på en meget forkert off-side. Modstanderen havde en del store chancer, som dog ofte endte med skud forbi mål.

Førsteholdet ligger nu nummer et med maksimumpoint efter 5 ud af 8 kampe i mesterrækken.

Billeder nedenfor fra stadion.

De to andre hold havde desværre begge noget værre oplevelser. Andetholdet tabte 7-1 til FA 2000 i den sammenlagte række 1-2. Holdet begik den fejl at blive nummer to i efterårsbold, og er blevet indplaceret for højt nu, så de ligger sidst i række 1-2 med bare ét point.

Tredjeholdet fik også et surt nederlag på 6-1 mod Union, men har i øvrigt haft fine resultater i række 4, hvor de ligger 5 ud af 10.